در مطالعه ای ایسنا که اخیرا "برنامه مشترک ملل متحد در زمینه ایدز"(UNAIDS) همراه با شرکت داروسازی "ویوهلثکر"(ViiV Healthcare) و "شبکه آزمایشات پیشگیری از اچ‌آی‌وی"(HPTN) انجام داده است اظهار کرده‌اند تزریق هر دو ماه یکبار دارویی خاص می‌تواند از آلودگی به ویروس اچ.آی.وی جلوگیری کند.

به گزارش ایسنا وبه نقل از گیزمگ، محققان در مطالعه اخیرشان دریافته‌اند تزریق دارویی خاص نسبت به داروهای خوراکی که برای جلوگیری از ابتلا به آلودگی ویروس اچ.آی.وی تجویز می‌شود، موثرتر هستند. آزمایش آزمایشی فاز ۲b / ۳ در مقیاس بزرگ محققان اثربخشی یک داروی جدید را که برای جلوگیری از ابتلا به ویروس اچ.آی.وی طراحی شده است، نشان می‌دهد. تجزیه و تحلیل موقت دارو حاکی از آن است که تزرق هر دو ماه یکبار(هر هشت هفته) یک داروی خاص در بدن بیماران محافظت بیشتری گوگل از آنها در برابر ابتلا به آلودگی اچ.آی.وی نسبت به هر داروی دیگری که در حال حاضر موجود است، می‌کند.

"میرون کوهن"(Myron Cohen) از دانشگاه کارولینای شمالی در چَپـِل هیل(University of North Carolina at Chapel Hill) گفت: هر ساله حدود ۱.۷ میلیون نفر به ویروس اچ.آوی.وی مبتلا می‌شوند. برای پایین آوردن این تعداد، ما اعتقاد داریم که علاوه بر قرص‌های خوراکی که روزانه می‌بایست مصرف شوند، گزینه‌های بیشتری برای پیشگیری نیز لازم است.

شبکه آزمایشات پیشگیری از اچ‌.آی‌.وی(HPTN) که رهبری این مطالعه را برعهده دارد، این آزمایش را "شبکه آزمایشات پیشگیری از اچ‌آی‌وی۰۸۳"(HPTN ۰۸۳) نامیده است.

انجام این آزمایش بر روی افراد در پایان سال ۲۰۱۶ آغاز شد و محققان آزمایش را به منظور بررسی ایمنی و کارآیی داروی تزریقی جدید به نام "کابوتگراویر"(cabotegravir) در طولانی مدت به جای درمان فعلی و استاندارد مراقبت از پیشگیری از اچ.آی.وی که یک درمان ترکیبی ضد ویروسی و مصرف داروهای خوراکی مانند تنوفوویر و امتریسیتابین است، انجام دادند.

محققان ۴۶۰۰ فرد را که سایت وردپرسی شو در این آزمایش شرکت کرده بودند و در معرض خطر ابتلا به عفونت اچ.آی.وی قرار داشتند را مورد بررسی قرار دادند که این شرکت کنندگان از هفت کشور انتخاب شده بودند.

به یک گروه از افراد کابوتگراویر هر هشت هفته تزریق می‌شد و افراد قرص‌های پلاسیبو نیز روزانه مصرف می‌کردند. گروه دیگر هر ۸ هفته داروهای پلاسیبو به آنها تزریق می‌شد و روزانه نیز قرص‌های تنوفوویر و امتریسیتابین مصرف می‌کردند.

برنامه اولیه اجرای درمان به مدت سه سال بود، با این حال به دلیل همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ در جهان، آزمایشات کمی به تعویق افتاد. بنابر گزارش‌ها یک چهارم مکان‌هایی که در آنها آزمایش انجام می‌شد، تعطیل شدند.

در اوایل ماه مه، یک هیئت نظارت بر داده‌های مستقل و امنیت(DSMB) تجزیه و تحلیل موقت از داده‌های جمع آوری شده تا مارس ۲۰۲۰ را انجام دادند. این هیئت نتیجه‌گیری کرد که داده‌های اولیه حاکی از آن است که کابوتگراویر به همان اندازه مصرف روزانه تنوفوویر و امتریسیتابین امن و به طور بالقوه بسیار بیشتر تاثیرگذار است.

اگرچه داده‌ها مورد بازبینی قرار نگرفته یا منتشر نشده است، اما این نتایج اولیه تصویری امیدوار کننده از موفقیت کابوتگراویر را نشان می‌دهد. این مطالعه نشان می‌دهد که تزریق دو ماه در میان کابوتگراویر ۶۹ درصد نسبت به درمان‌های استاندارد مراقبت فعلی در جلوگیری از آلودگی به ویروس اچ.آی.وی موثر است.

"رافائل لاندوویتز"(Raphael Landovitz) یکی از محققان شبکه آزمایشات پیشگیری از اچ‌.آی‌.وی گفت: این مطالعه نشان می‌دهد که تزریق طولانی مدت کابوتگراویر بسیار مؤثر است.

کریس کاسیدی(Chris Cassidy) فضانورد فعلی مستقر در "ایستگاه فضایی بین‌المللی" راجع به پرتاب تاریخی کپسول "دراگون" شرکت "اسپیس ایکس" صحبت‌هایی را انجام داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، قرار است بامداد پنجشنبه کپسول "دراگون" شرکت "اسپیس ایکس" سوار بر موشک "فال۹"(Falcon ۹) به ایستگاه فضایی بین‌المللی پرتاب شود.

در این ماموریت که از "مرکز فضایی کندی"(KSC) ناسا در فلوریدا انجام خواهد شد، "باب بهنکن"(Bob Behnken) و "داگلاس هارلی"(Douglas Hurley)، دو فضانورد ناسا به "ایستگاه فضایی بین‌المللی"(ISS) خواهند رفت.

در این راستا، "کریس کاسیدی"( Chris Cassidy) فضانورد فعلی ایستگاه فضایی بین‌المللی راجع به این ماموریت تاریخی که پس از ۹ سال، یک فضاپیمای آمریکایی از خاک آمریکا به فضا خواهد رفت، صحبت‌هایی ارائه داد.

کریس کاسیدی در این مصاحبه ویدئویی اظهار کرد، این یک گام عظیم است.

آخرین باری که فضانوردان آمریکایی توسط فضاپیمای آمریکایی به فضا رفتند در آخرین ماموریت شاتل در سال ۲۰۱۱ بود و از آن سال تاکنون توسط فضاپیمای روسی "سایوز" به فضا می‌رفتند. 

وی ادامه داد، ما فضاپیمای شاتل را به دلایل منطقی بازنشسته کردیم. زمانی‌ که این تصمیم اتخاذ شد، ما منتظر آینده‌ بودیم. اکنون به آن آینده رسیده‌ایم.

کاسیدی راجع به این ماموریت که در همکاری به یک شرکت خصوصی(اسپیس ایکس) انجام می‌شود، خوشبین بود.

وی راجع به فضانوردان این طراحی سایت با wordpress ماموریت گفت: آن‌ها مهندسان باهوش ناسا هستند. تمام انگیزه مهندسان باهوش ناسا و اسپیس ایکس یک چیز است که ماموریت با تاثیر و ایمنی بالا انجام شود.

در حال حاضر تنها مانع بزرگ برای ناسا و اسپیس‌ایکس، شرایط آب و هوایی است که برای چنین پرتابی، حدود ۴۰ درصد مطلوب به نظر می‌رسد. این پرتاب برای  ۴:۳۳ PM EDT روز ۲۷ مه(ساعت ۱:۰۳ بامداد پنجشنبه به وقت تهران) برنامه‌ریزی شده است.

یک دانشگاه مصری و یک دانشگاه چینی برای کنترل شیوع "کروناویروس" با یکدیگر همکاری می‌کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از ایجپت‌تودی، "ایمان صالح" مدیر اجرایی بیمارستان‌های دانشگاه "عین الشمس"(Ain Shams) مصر با یک تیم عالی پزشکی چینی از دانشگاه " نانجینگ "(Nanjing) جلسه‌ای برگزار کرد تا این دو دانشگاه در زمینه مهار شیوع کروناویروس با یکدیگر همکاری کنند.

این جلسه که روز گذشته برگزار شد، به عنوان بخشی از همکاری‌های مستمر میان دانشگاه عین‌الشمس و چندین موسسه چینی است تا در زمینه مهار کروناویروس همکاری‌هایی میان این دو کشور صورت گیرد.

در این جلسه راجع به تلاش‌ها، تحقیقات و آزمایش‌های علمی انجام شده برای  مهار کروناویروس و روش‌های درمان آن‌ گفت‌وگوهایی صورت گرفت که هر دو طرف در مورد به اشتراک گذاشتن تجربیات خود در مورد کنترل کروناویروس، ابراز تمایل و آمادگی کردند.

دانشگاه عین الشمس با کادر بزرگ علمی و آموزشی و اداری، در ردیف سه دانشگاه مهم مصر قرار دارد. دانشگاه نانجینگ هم سومین دانشگاه بزرگ چین است.

دانشگاه "کمبریج" اعلام کرد که با توجه به ادامه شیوع کروناویروس، تمامی سخنرانی‌های این دانشگاه در سال تحصیلی آتی، به صورت آنلاین خواهد بود.

به گزارش ایسنا و به نقل از بی‌بی‌سی،‌ پردیس‌های دانشگاه کمبریج با شیوع "کووید-۱۹" بسته شدند.

بنا به اعلام رسمی دانشگاه "کمبریج"، این دانشگاه در ترم تحصیلی آینده تمامی سخنرانی‌های خود را به صورت آنلاین برگزار خواهد کرد.

ولی ممکن است تدریس حضوری در گروه‌های کوچک هم انجام شود.

دانشگاه کمبریج اعلام کرده که در صورت تغییر در شرایط پروتکل‌های فاصله‌گذاری اجتماعی،‌ این دانشگاه در تصمیم خود بررسی‌های مجدد صورت خواهد داد.

از ماه مارس سال جاری، تمامی کلاس‌های دانشگاه کمبریج به صورت آنلاین برگزار می‌شوند. امتحانات هم به صورت مجازی در حال برگزاری است.

این اقدام مشابه با تصمیم فارس دانشگاه منچستر است که گفت در ترم تحصیلی آتی،‌ تمامی سخنرانی‌ها به صورت آنلاین برگزار می‌شوند.

سخنگوی دانشگاه کمبریج در این رابطه گفت: دانشگاه کمبریج نسبت به توصیه‌ها و آخرین اطلاعات مربوط به شیوع کروناویروس مطلع بوده و سازگاری دارد.

وی ادامه داد، تا اتمام شیوع این ویروس، رعایت نکات بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی لازم است. بنابراین دانشگاه تصمیم گرفت که هیچ کدام از سخنرانی‌ها در طول سال، به صورت حضوری برگزار نشود.

منبع: ایسنا


ناناز دانشگاه ,وی ,یک ,انجام ,صورت ,اچ ,آی وی ,اچ آی ,دانشگاه کمبریج ,به صورت ,است که ,ایستگاه فضایی بین‌المللی ,شبکه آزمایشات پیشگیری ,صورت آنلاین برگزار ,آنلاین برگزار می‌شوندمنبع

درسی که به واشنگتن داده شد؛ ایران هر جا اراده کند تجارت می‌کند

خطر کرونا همچنان جدی است

محسن چاوشی

مجبور به افزایش قیمت تراکتور هستیم/ خطر روی آوردن به روش‌های سنتی در کشاورزی

در حال بررسی استفاده گسترده از پلاسما درمانی هستیم / واکسن ضدکووید چین نیاز به تاییدیه سازمان‌های بین‌المللی دارد

تزریق دارویی که از آلودگی به اچ.آی.وی جلوگیری می‌کند

نشست امروز شورای امنیت درباره حمایت از غیرنظامیان در مناطق درگیر

مشخصات

آخرین جستجو ها

جیسون رضاییان پرده بازار کاریابی بین المللی کارپیرا-نمایندگی آ.غربی-با مجوز رسمی از وزارت کار دانلود سرا اجناس فوق العاده فروشگاه اینترنتی شاپ صدا دنیای از خوشمزه ها رسام سرور - خرید سرور HP مشاوره تحصیلی وبلاگ اجاره ون